Kragero IF Fotball

8 Barnefotball (6-12 år)

8 Barnefotball (6-12 år)
    pil pil

Hovedmål:
Fotball er gøy – Ikke mas! Ja da; vi har hørt om Messi, Ada Hegerberg, Ronaldo og Martin Ødegård. Men jeg er nok bedre. Gla’fotball for små føtter!

Hovedmål oppnås ved:
FOKUS: LEK – AKTIVITET – TRYGGHET – TRIVSEL - MESTRING

Kragerø IF Fotball tilbyr et organisert fotballtilbud til barn fra det året de fyller 6 år. Tilbudet skal være for alle som ønsker å delta, og de må få delta på lik linje – uavhengig av
ferdighetsnivå. Fotballen skal ta utgangspunkt i barnas forutsetninger og behov, og det skal være trivelig og gøy.

Femmerfotball (6-10 år)
Det spilles femmerfotball, og den ideelle lagstørrelsen er syv spillere pr lag. Ved behov kan man låne spillere fra andre kragerølag i samme aldersgruppe (lurt å melde lagene opp som antilag til hverandre så de får kamper på forskjellige dager).

Syverfotball (11-12 år)
Det spilles syverfotball. Ideell lagstørrelse er ni eller ti spillere pr lag. Ved behov kan man låne spillere fra andre kragerølag i samme aldersgruppe.

Laginndeling
I Kragerø IF Fotball skal vi så langt det er mulig ha rene jente- og guttelag. Kragerø IF Fotball skal dele inn lag ut i fra intensjonen om at spillerne får mest mulig spilletid og
mest mulig ballberøring. Første laginndeling i barnefotballen gjøres fortrinnsvis ut i fra alder og klasse- og skoletilhørighet dersom andre forhold ikke må vektlegges. I forbindelse med senere sammenslåinger (eks fra femmer til syver eller at noen slutter i et lag) kan andre vurderinger legges til grunn. Lag i samme aldersgruppe trener samtidig på feltet.

 

  Neste pil

KRAGERØ IF FOTBALL
ORG.NR. 983366562
STIFTET 1900
POST@KRAGEROFOTBALL.NO
KONTONUMMER: 26550722762

 


 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift