Kragero IF Fotball

Rekrutteringsansvarlig

Rekrutteringsansvarlig

Klubbens rekrutteringsansvarlige skal sørge for å kjøre klubben og vårt tilbud kjent blant barn og foreldre ved overgang fra barnehage til skole. Han/hun skal sørge for at det hver høst etableres treningstilbud til førsteklassingene, og at spillergruppen får en foreldregruppe rundt seg i de ønskede roller som trener(e), lagleder og økonomiansvarlig. Dette gjøres på første foreldremøte, som initieres av rekrutteringsansvarlig.

På første foreldremøte skal klubbens visjoner og kjerneverdier presenteres og utdypes. Hovedpunktene i NFFs retningslinjer for barnefotballen og klubbens forhold til dem gjennomgås.

Rekrutteringsansvarlig skal, på arrangementer som Fritidsmessa, Tine fotballskole og skolemesterskapet i fotball til å nå fram med vårt tilbud og markedsføre klubben. Tiltakene planlegges god tid i forveien, og det er mulig å engasjere flere av klubbens medlemmer på stands/treninger og lignende.

De nye lagene bør meldes på en cup allerede første året slik spillerne får oppleve å ha på seg klubbdrakta, spille kamper og få premie. Det kan eventuelt også inviteres til spillkvelder på Kragerø stadion hvor naboklubbene inviteres.

KRAGERØ IF FOTBALL
ORG.NR. 983366562
STIFTET 1900
POST@KRAGEROFOTBALL.NO
KONTONUMMER: 26550722762

 


 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift