Kragero IF Fotball

Dommeransvarlig

Dommeransvarlig

Klubbens dommeransvarlige skal sørge for at klubben har god rekruttering av klubbdommere, rekruttdommere og kretsdommere og følge opp disse hele året igjennom. Han/hun er klubbens kontaktperson overfor kretsen i dommersaker.

Dommerne er i en særstilling i klubben siden de opptrer som individuell person i sin rolle, og de må derfor følges opp spesielt. Hva synes de om å dømme på Kragerø stadion i forhold til
andre steder? Får de gode tilbakemeldinger? Har de alt nødvendig utstyr? Har de fått et greit kampprogram fra kretsen? Dommeransvarlig må ta samtaler med dommerne gjennom sesongen for å hjelpe utøveren til å være en del av klubbmiljøet.

Hver vår skal det arrangeres klubbdommerkurs for jenter og gutter på 13‐årstrinnet på klubbhuset. Vi sørger for servering (gjerne pizza og mineralvann), mange av dem kommer
ofte rett fra trening til dette kurset. Vi ønsker primært å bruke lokale kretsdommere som kursholdere, dersom ikke det er mulig ber vi kretsen om hjelp til å finne en som kan holde kurset.

Alle klubbdommere, trenere og lagledere må legges inn på klubbens Facebookgruppe for klubbdommere.

Dommeransvarlige skal vurdere klubbdommerne med tanke på hvem som kan tenkes å ville gå videre som rekruttdommer. Disse skal tilbys dommerkurs gratis og med transport dekket
av klubben.

Dommeransvarlig skal jobbe for å holde dommernes anseelse høy. En god fotballkamp er helt avhengig av en dyktig dommer, og det er viktig for klubben at vi gjør bra innsats på dette området.

Vi har nulltoleranse for kjefting på dommere i Kragerø med særlig skjerming for klubbdommere. Ved overtredelse skal dommeransvarlige kontaktes, som kontakter de involverte partene og rydder opp i situasjonen snarest mulig. Rapportering til kretsen kan i noen tilfeller oppfattes som en forsterking av en konflikt og skal kun skje der hvor ikke saken kunne løses gjennom direkte dialog mellom partene.

KRAGERØ IF FOTBALL
ORG.NR. 983366562
STIFTET 1900
POST@KRAGEROFOTBALL.NO
KONTONUMMER: 26550722762

 


 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift