Kragero IF Fotball

Systemansvarlig - FIKS

Systemansvarlig - FIKS

Klubben bruker aktivt følgende av idrettens systemer: FIKS (Fotballens informasjons‐ og kommunikasjonssystem), KlubbAdmin og Treningsøkta.no. Det er systemansvarliges ansvar å sørge for nødvendige brukertilganger og opplæring av systemene. 

Informasjonen i FIKS synkroniseres videre til apper og andre nettsteder, slik at en konkret og riktig informasjon her vil gjøre det enklere for brukere å finne relevant informasjon om klubben, lagene og aktivitet. 

Treningsøkta.no er et trenerverktøy hvor man kan finne skoleringsplaner, legge opp treningsøkter, logge treningsfremmøte, analysere spillerutvikling. Verktøyet oppleves (per 2017) som noe vanskelig å ta i bruk og opplæring er derfor ekstra viktig.

Vi har valgt KlubbAdmin som vårt digitale medlemsregister. Informasjonen herfra kjøres enkelt over til Idrettsforbundet ved den årlige medlemsrapporteringen. Det er derfor av avgjørende betydning at informasjonen her til enhver tid er oppdatert slik at riktige data blir rapportert. Klubben ønsker derfor ikke gi tilgang til håndtering av medlemssystemet til flere enn to personer. Det er systemansvarliges ansvar å sørge for god opplæring til personene som skal bruke disse systemene, enten ved at vedkommende selv står for opplæringen eller ved å sørge for ekstern kursing.

 

KRAGERØ IF FOTBALL
ORG.NR. 983366562
STIFTET 1900
POST@KRAGEROFOTBALL.NO
KONTONUMMER: 26550722762

 


 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift